کد خبر : 2736
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۹
-

مشاور وزیر علوم: دانشگاه یاسوج فراتر از جایگاه استانی عمل کرده است

مشاور وزیر علوم: دانشگاه یاسوج فراتر از جایگاه استانی عمل کرده است
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به دستاوردهای علمی دانشگاه یاسوج، اعلام کرد این دانشگاه با وجود عمر کوتاه، موفق به کسب رتبه‌ای در میان ۲۰ دانشگاه برتر کشور شده و در مجموع فراتر از جایگاه استانی عمل کرده است.

به گزارش آوای انقلاب؛

به نقل از روابط عمومی دانشگاه یاسوج سید احمدرضا خضری، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، در مراسم تکریم و معارفه رؤسای پیشین و جدید دانشگاه یاسوج با بیان اینکه دانشگاه یاسوج در برخی ارزیابی‌های ملی در جایگاه ۱۸ تا ۲۰ قرار دارد، افزود: این موفقیت در مقایسه با سابقه ۴۰ ساله این مرکز آموزشی، قابل توجه است.

 

وی با اشاره به ظرفیت‌های این دانشگاه، گفت: هم‌اکنون دانشگاه یاسوج دارای چهار دانشکده، ۲ پژوهشکده، ۲ مرکز علمی وابسته، بیش از ۶ هزار دانشجو، حدود ۲۵۰ عضو هیأت علمی و نزدیک به سه‌هزار مقاله علمی ثبت‌شده است.

 

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم، کاهش جذب دانشجو در برخی رشته‌های علوم پایه، انسانی و مهندسی، فرسودگی فضاهای آموزشی، عدم توازن در نیروی انسانی و ضعف زیرساخت‌ها را از جمله چالش‌های پیش روی این دانشگاه برشمرد و بر لزوم رسیدگی به آن‌ها تأکید کرد.

 

وی همچنین با تأکید بر هویت ملی دانشگاه یاسوج، خاطرنشان کرد: این دانشگاه تنها به استان محدود نمی‌شود و نقش‌آفرینی آن در سطح کشور و در مسیر بین‌المللی شدن، قابل انتظار است.

 

خضری با اشاره به اهمیت منزلت دانشگاه، گفت: دانشگاه موتور محرک توسعه کشور است و باید مورد حمایت قرار گیرد. او افزود: تأمین معیشت استادان و کارکنان دانشگاه از اولویت‌های وزارت علوم است و شخص وزیر این موضوع را به طور مستقیم دنبال می‌کند.

 

حرکت به سوی دانشگاه نوآور

مهدی نوری‌پور، سرپرست جدید دانشگاه یاسوج نیز در این مراسم، هدف اصلی خود را تبدیل دانشگاه به نهادی نوآور معرفی کرد و گفت: نوآوری به معنای ورود به حوزه‌هایی است که کمتر مورد توجه دانشگاه‌های دیگر قرار گرفته‌اند.

 

وی از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی رشته‌های تحصیلی جدید خبر داد و افزود: تمرکز دانشگاه بر توسعه تحصیلات تکمیلی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی، از جمله گردشگری، گیاهان دارویی، صنایع‌دستی و منابع طبیعی خواهد بود.

 

نوری‌پور همچنین توسعه مرکز آموزش‌های آزاد، تقویت ارتباط با صنعت، ایجاد برج فناوری و هدفمندسازی قطب‌های علمی را از دیگر برنامه‌های اولویت‌دار دانشگاه اعلام کرد.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.